انواع سیستم های تهویه مطبوع

انواع سیستم های تهویه مطبوع

سيستم تهويه مطبوع چیست؟

سيستم تهويه مطبوع يکي از بخشهاي اصلي تاسيسات مکانيکي ساختمان به شمار  مي آيد. تهويه مطبوع علمي است که به بررسي اصول کنترل درجه حرارت، رطوبت، سرعت و تميزي هوا در محيط به منظور رسيدن به شرايط آسايش انسان  ميپردازد.شبکه هاي توزيع آب مصرفي، جمع آوري فاضلاب و توزيع گاز طبيعي ساير بخشهاي اصلي تاسيسات مکانيکي ساختمان را تشکيل ميدهند .

مهمترين موارد انتخاب سيستم تهویه

. مهمترين مواردي که مهندس طراح جهت انتخاب سيستم مناسب بايد در نظر داشته باشد عبارت است از:
#امکانات مالي
#کاربري، محل و فضاي موجود در ساختمان 
#شرايط محيطي مانند دما، رطوبت، شدت باد، شدت تابش و ميزان سايه 
#ميزان تغييرات بارهاي داخلي ساختمان در طول روز 
#انتظارات کارفرما در مورد کيفيت هوا

انواع سیستم های تهویه مطبوع
  1. ایرواشر Air Washer

  2. هواساز air conditioner

  3.  فن کویل fan coil

  4. کولرگازیAirconditioner

  5. اسپیلیتspilt

  6. داکت اسپلیت Duct Split

  7. سیستم اسپلیت مرکزی VRF یا VRV

  8. چیلرchiller

  9. زنت zent

  10. کولر آبی Water Cooler

کولر گازی چیست ؟

کولــر گازی، سيســتم تهويــه مطبوعــی اســت کــه بــا تبدیــل گاز بــه مایــع و ســپس مایــع بــه گاز، تولیــد ســرما میکنــد.این یک نوع سیستم محبوب و مقرون به صرفه است، زیرا هم گرمایش و هم سرمایش برودتی را فراهم می کند

کولرهــای دوتکــه یــا اســپلیت ها از دو واحــد مجــزاســاخته میشــوند، یونیــت خارجــی شــامل کمپرســور و کندانســور اســت کــه در خــارج از ســاختمان نصــب میگــردد و یونیــت داخلــی کــه واحــد تبخیــر(اواپراتــور) در آن قــرار دارد در داخــل ســاختمان جــای میگیــرد.

ایــن نــوع کولرهــا شــامل دو مــدل معمولــی و اینورتــرمیباشــند کــه در مــدل اینورتــر، تــا شــصت درصــد  البتــه در شــرایط ایــده آل  مصــرف انــرژی نســبت بــه مــدل معمولــی کمتــر میباشــد.
کولرهـای گازی، هـوای گـرم خانـه را گرفتـه و بـه حالـت خنـک بـه داخـل برمیگرداننـد ایـن کار تـا جایـی اتفـاق میافتـد کـه ترموسـتات بـه دمـای دلخـواه برسـد. مایـع مبـرد، گرمـا را گرفتـه بخـار میشـود و محیـط را خنـک میکنـد.

انواع کولر گازی
  • کولر گازی مرکزی

  • مینی اسپیلت بدون داکت

  • کولرهای گازی پنجره‌ای

  • کولرهای گازی پرتابل

  • کولرهای گازی ایستاده

  • کولرهای گازی هیبریدی / دوگانه‌سوز

  • کولرهای گازی هوشمند

  • کولرهای گازی ژئوترمال

کاربردهای کولر گازی

کولرهاي گازي همچون بسياري از وسايل برقي داراي دو جزء اساسي است: اجزاء مکانيکي و اجزاءالکتريکي.

  •  اجزاء مکانیکی کولر گازی

    منظور از اجزاء مکانيکي، قطعاتي است که کنار يکديگر قرار گرفته اند تا با ايجاد مسير حرکتگاز ؛ سرماسازي را به وجود آورند. بديهي است بروز عيب در هر يک از قطعات مذکور توليد سرما در کولر را شديداً تحت تأثير قرار مي دهد اين عناصر به اختصار عبارتند از:

    1- كمپرسورکولر

    کمپرسور کولر نيز دو جزء مکانيکي و الکتريکي دارد و به قسمت الکتريکي آن موتور گفته مي شود ولي ترکيب الکتروموتور با ساير اجزاء، کمپرسور را به وجود مي آورند .

    کمپرسور هاي متداول در کولر گازي به دو شکل طراحي و ساخته مي شوند:

    يک نوع از اين کمپرسورها به نوع دوراني (رتوري) مشهوري است كه با اتصال برق به موتور الکتريکي کمپرسور، موتور به دوران در آمده و به واسطه حالت خاصي که دارد گاز را از مسير برگشت (پس از سرماسازي ) مکيده و با فشار وارد مسير رفت ميکند به اين ترتيب عمل توليد سرما در کولر مداوم ادامه خواهد داشت .

    نوع ديگر كمپرسور رايج در کولر هاي گازي نوع پيستوني است که شباهت بسيار زيادي به موتور هاي پيستوني به کار رفته در اتومبيل دارد با اين تفاوت که نيروي محرکه پيستون در اتومبيل احتراق بنزين است اما در کمپرسور کولر گازي اين نيرو توسط انرژي الکتريکي حاصل مي شود .

    2-کندانسور(رادياتور)

    گاز سرماساز در کمپرسور تحت فشار قرار مي گيرد تا بتواند مسير گردش خود را درمجموعه مکانيکي کولر پشت سر نهد. افزايش دماي گاز پس از کمپرسور امري بديهي است واگر اين دما به شکلي از آن سلب نشود سرماسازي کيفيت مطلوبي نخواهد داشت به همين منظور قبل از وارد شدن گاز تحت فشار قرار گرفته در مسير مکانيکي کولر آن را از کندانسورعبور مي دهند و چون اين قسمت از کولر تحت فشار هوايي است که از چرخش پروانه فن حاصل ميشود مقدار زيادي از دماي گاز کاسته خواهد شد .


    3- فيلتر (دراير) :
    گاز سرماساز پس از کندانسور و کاهش نسبي دما از فيلتر عبور مي کند تا جرم هاي داخلي لوله هاي کندانسور و رطوبت گاز به طور کامل از آن جدا شود وگاز خالص و خشک وارد مسير سرماسازي شود .

  • 4- اواپريتور:
  •  معمولاً لوله هاي اواپريتور را در عموم وسايل سرماساز ازآلومينيوم مي سازند تا انتقال سرما در آن به سهولت انجام شود . گاز سرماساز با رسيدن به اين قسمت از کولر گازي به حالت تبخير در آمده و توليد سرما مي کند و هواي متراکم به وجود آمده توسط چرخش پروانه فن، سرماي حاصله را به سمت خارج از کولر گسيل مي دارد به اين ترتيب پس از مدتي دماي محيط کاهش يافته و خنک مي شود .
    5- پروانه هاي کولر گازي
    کولرهاي گازي به طور عموم داراي دو پروانه هستند که بر روي شافت موتور سوارشده اند . پروانه اواپريتور از مجراي ورودي هوا را مکيده و با فشار روانه لوله هاي سرد آلو منيومي اواپريتور مي کند تا سرماي کولر وارد محيط شود. پروانه کندانسور عمل مشابهي را در جهت عمل عکس انجام مي دهد . يعني با مکش هوا از مسير ورودي، آن را به سمت کندانسور روانه مي کند تا اندکي از دماي گاز تحت فشار قرار گرفته (که با ورود به کندانسور موجب ازدياد دماي آن شده )کاسته شود. طبيعي است که هواي دميده شده به کندانسورپس از آن بسيار گرم خواهد بود. اين هوا به سمت بيرون از محيط منزل و يا اداره روانه مي شود.
    6- لوله کاپيلاري (لوله مويي)
    اين لوله که طول و قطر آن متناسب با قدرت کولر متفاوت است وظيفه تبديل گاز به حالت مايع و حمل آن تا ابتداي اواپريتور را بر عهده دارد. لوله مويي عموماً از جنس مس ساخته مي شود. اين لوله حد فاصل بين خروجي دراير تا ابتداي اواپريتور قرار دارد.
    7-سيني زير کولر
    در مواردي که شارژ گاز سرماساز در کولر بيش از مقدار لازم صورت گرفته و يا دماي ترموستات با گرماي محيط تناسب نداشته باشد ، بر روي لوله هاي آلومنيومي اواپريتور ذرات يخ ايجاد شده و در زمان استراحت کولر ( زمان اتومات ترموستات) بر اثر ازدياد دما ذوب
    مي شوند كه در سيني زير کولر محل خروج آب مذکور تعبيه شده است (توسط يك شيلنگ آب سيني به خارج از كولر هدايت مي شود) . معمولاً سيني زير کولر را رنگ مي زنند تا بر اثر فرسايش ناشي از شرايط جوي از مقاومت بيشتري برخوردار باشد.
  • 8-خروجي هواي سرد و فيلتر مربوطه
    در اکثر کولر هاي گازي هواي سرد از قسمت جلوي کولر خارج مي شود و جهت جلوگيري از ورود ذرات به داخل مسير ، هواي سرد را از يک فيلتر اسفنجي عبور مي دهد .
  •  اجزاء الکتریکی کولر گازی
    اجزاء الكتريكي كولرگازي عبارتند از : موتور الکتريکي ، رله ، اورلود ، ترموستات ، موتورفن ،کليد چند حالته (مختص موتور فن ) ، لامپ خبر ، خازن راه انداز ، کليد اصلي کولر .
    1-موتور الکتريکي
    موتور الکتريکي کولر از نوع موتور آسنکرون است که با دو سيم پيچ اصلي و کمکي که درلحظه آغازين حرکت و به منظور دستيابي به بيشترين مقدار گشتاور هر دو سيم پيچ با يکديگر در مدار قرار دارند و پس از راه اندازي کولر سيم پيچ کمي توسط رله از مدار خارج
    مي شود و پس از راه اندازي کولر سيم پيچ کمي توسط رله از مدار خارج مي شود .پس از استارت و با حرکت موتور گاز سرماساز از مسير برگشت مکيده شده و پس از آن در کمپرسور تحت فشار قرار گرفت به مجموعه مکانيکي کولر تزريق مي شود تا در جاي خود
    توليد سرما نمايد .
  • 2- رله
    رله از جمله عناصري است که وجود آن در مجموعه الکتريکي اکثر ماشين هاي سرماسازاز مسير برگشت مکيده شده و پس از آن در کمپرسور تحت فشار قرار گرفت به مجموعه مکانيکي کولر تزريق مي شود تا در جاي خود توليد سرما نمايد .
    3-اورلود
    اورلود علاوه بر جريان کششي موتور حرارت داخل کمپرسور را نيز تحت کنترل خود دارد و به هر دليل هر يک از دو مورد مذکور از حد معيني تجاوز نمايد اورلود تحريک شده و مدار الکتريکي کمپرسور را باز خواهد نمود .
    مادامي که عيب در مجموعه کولر وجود داشته باشد راه اندازي آن به واسطه وجود اورلودغير ممکن خواهد بود. بديهي است حساسيت بي مورد اورلود به عبور جريان و يا افزايش دما ميتواند منجر به بروز عيوب جدي در دستگاه مي شود .
    4 - ترموستات
    به کمک ترموستات توليد سرما در کولر کنترل مي شود. از آنجا که لوله بلوي ترموستات مماس با اواپريتور قرار دارد ازدياد سرماي گاز داخل لوله بلو و در نتيجه گاز درون مجموعه لوله مويي
     فانوسک ترموستات را تحت تأثير قرار داده و موجب عملکرد (اتومات) کليد ترموستات مي شود. بديهي است با افزايش دما و انبساط فانوسک بر اثر افزايش حجم گاز کليد ترموستات مجدداً به حالت بسته در آمده و سرماسازي کولر مجداً آغاز خواهد شد.
  • 5- موتور فن
    از آنجا که نياز به هواي خنک در ساعات مختلف شبانه روز متفاوت است موتور فن يا به عبارتي موتوري که قرار است هواي جهت لازم جهت وزيدن به اواپريتور را تأمين کند نيز چند سرعته است. يک سيم مشترک و بازي تعداد دورشان داراي سرسيم هاي خروجي از موتور هستند.
    6-کليد چند حالته (فن)
    توسط اين کليد به سرعت هاي مختلف فن فرمان داده مي شود . اين کليد تا حدودي ياد آور کليد چند حالته پنکه سقفي است با اين تفاوت که در ساختمان اين کليد از سيم پيچ با خروجي هايي متفاوت استفاده نشده است .
    7- لامپ خبر
    توسط اين لامپ حالت کار کمپرسور مشخص مي شود در اکثر کولر هاي گازي لامپ خبر را با کمپرسور را در حالت موازي قرار مي دهند تا روشن شدن آن بيانگر توليد سرما در کولر باشد و خاموشي آن نيز اتومات ترموستات را نشان مي دهد. جايگاه لامپ خبر در قسمت تابلوي برق کولر گازي است .
  • چگونگی ایجاد سرما توسط کولر گازی
  • بهطور کلي مي توان گفت در عموم وسائل سرماساز همچون کولر گازي، يخچال، فريزر ، آب سرد کن و ... از اصول مشابهي استفاده شده است . در واقع فوران گاز مايع و تبديل آن به حالت گاز توليد سرما مي کند و اين اصل در کولر گازي به شرح زير اعمال شده است
  •   الف ) با روشن شدن کولر، کمپرسور گاز را از لوله مکش مکيده و پس از آنکه تحت فشار قرار گرفت، روانه لوله رفت مي سازد . زياد است و اين خصوصيت طبيعي از کمپرسور کمپرسور کمپرسور کمپرسور زياد هنگام خروج از به هنگام توجه: بديهي است دماي گاز به گازهاست گازهاست گازهاست گازهاست که هر گاه تحت فشار قرار گرفته و فشرده شوند دماي آنها افزايش مي يابد و اگر به حالت مايع تبديل خواهد شد . تجاوز کند به از حد معيني تجاوز فشار از اين فشار
  • ب ) به وسيله کندانسور (پس از کمپرسور) و تحت هوايي که به وسيله چرخش پروانه مربوطه ايجاد ميشود اندکي از دماي گاز کاسته مي شود و روانه فيلتر مي شود تا رطوبت يا رسوباتي را که احتمالاً از جداره هاي داخلي لوله هاي کندانسور جدا شده اند از آن گرفته شود
  •  ج ) پس از فيلتر و تحت فشار کمپرسور، گاز وارد لوله مويي شده و از آنجايي که سطح مقطع لوله مويي بسيار محدود است فشار وارد بر گاز افزايش يافته و آن را به مايع تبديل مي کند .
  •  د ) پس از اين قسمت گاز وارد لوله هاي آلومينيومي اواپريتور شده و با استفاده از محيط از داخل لوله هاي آن اجازه فوران يافته و توليد سرما آغاز مي شود . ن ) وزش باد ايجاد شده توسط پروانه مخصوص اواپريتور سرما را از لوله ها گرفته و وارد محيط مورد نظر مي سازد و به اين ترتيب دماي محيط به تدريج کاهش يافته و اين امر موجب انقباض گاز داخل ترموستات و در نتيجه فانوسک شده و در نهات عمل اتومات صورت گرفته و توليد سرما متوقف ميشود
  •  و ) با افزايش دما و انبساط فانوسک کليد ترموستات بسته شده و عمل سرماسازي مطابق مطالب گفته شده آغاز ميشود و پس از مدتي ... گاز سرماساز  پس از اواپريتور وارد کمپرسور مي شود تا مجدداً تحت فشار قرار گرفته و وارد مسير سرماسازي شود.
ظرفیت های کولر گازی

با توجه به متراژ محل نصب و فاکتور های مهم در تعیین ظرفیت تعداد اسپلیت ها مشخص میشود .

عوامل موثر در تعیین ظرفیت : 

  • مساحت فضای موردنظر

  • نوع آب‌وهوای منطقه

  • موقعیت ساختمان در بین طبقات آپارتمان

  • موقعیت جغرافیایی ساختمان (شمالی یا جنوبی)

  • موقعیت آشپزخانه و اجاق‌گاز

  • تعداد در و پنجره‌ها

  • وضعیت عایق حرارتی ساختمان

  • تعداد اعضای داخل ساختمان

  • نوع کاربری ساختمان (مسکونی-تجاری-عمومی)

داکت اسپلیت چیست ؟

داکـت اسـپلیت محصولـی اسـت هماننـد کولـر اسـپلیت های خانگـی کـه در واحدهـای مسـکونی و یـا تجـاری کوچـک کاربـرد دارد. یونیـت خارجـی کندانسـور( آن در تـراس و یـا پشـت بـام و یونیـت داخلـی در داخـل منـزل و یـا محیـط کار نصـب مـی شـود، بـا  امـا در سیسـتم
داکـت اسـپلیت، یونیـت داخلـی در سـقف کاذب نصـب میگـردد و بـا کانـال کشـی بـه فضاهـای مـورد نظـر، سـرمایش مطلـوب کولرهـای گازی و یـا گرمایـش مـورد نیـاز در فصـل سـرما را بـه اتاقهـا و یـا بخشهـای سـاختمان انتقـال میدهـد.
 داکـت اسـپلیت دوکاره بـوده و گرمـای آن از طریـق آبگـرم حاصـل از پکیـج یونیت هـای گرمایشـی تامیـن شـده و بـا توجـه بـه کانـال کشـی بـه تمـام نقـاط محیـط، در فصـول سـرد سـال، گرمـای مـورد نیـاز محیـط را بـه طـور کامـل و بـدون نیـاز بـه هیـچ سیسـتم گرمایشـی کمکـی، تامیـن می نماید.
عمومـا داکـت اسـپلیتهای موجـود در بـازار بـه سـه صـورت Pressure High و Pressure Medium و Pressure Low میباشـند کـه علـت ایـن نامگـذاری، تفـاوت در طراحـی حداکثـر طـول کانـال کشـی و تـوان غلبـه بـر افـت فشـار ناشـی از طـول کانـال میباشـد. 
داکـت اسـپلیت ها بـرای مصـارف خانگـی و یـا تجـاری سـبک از 2 تـا 5 تـن تبریـد بـه طـور اسـتاندارد و عمومـی طراحـی شـده اسـت
و قابلیـت طراحـی و سـاخت در تناژهـای 5/1 تـا 6 تـن تبریـد را بـه صـورت سفارشـی دارا میباشـد.

داکت اسپلیت چیست؟

 داکت اسپلیت دو نوع اینورتر و معمولی می‌باشد.و مناسب با همه شرایط آب و هوایی ( معتدل -L N) (آب و هوای گرم و خشک یا حاره ای TROPICAL) میباشد.
در نوع اینورتر موتور الکتریکی به صورت متغیر کار کرده و سرعت بالایی دارد و همین امر باعث سریع تر کار کردن آن می‌شود که می‌تواند در مصرف انرژی هم صرفه جویی کند.
منظور از دور الکتریکی متغیر این است که با توجه به میزان دمایی که شما تنظیم می‌کنید در مواقعی که محیط خنک می‌شود دور متغیر کم شده و و زمانی که دمای هوا گرم می‌شود دور متغیر زیاد می‌شود و همین امر سبب می‌شود در مصرف انرژی صرف جویی شود.
در نوع معمولی که دور موتور ثابت است موتور به صورت ثابت و همیشگی کار می‌کند و تا زمانی که شما نخواهید کم یا زیاد نمی‌شود و حتما باید خاموش یا روشن شود که همین امر باعث پر مصرف شدن اسپلیت معمولی خواهد شد.

قابلیتها و مزایای داکت اسپلیت؟
  • مزایای داکت اسپلیت

  • قابليت اتصال به هوای تازه
  • امکان استفاده در مناطق حاره ای(Tropical)
  • استفاده از فن محوری با راندمان بالا و صدای کم جهت واحد بيرونی
  • کويــل سرمايشــی دارای لولــه مســی شــياردار داخلــی میباشــد کــه راندمــان سيســتم را افزايــش میدهــد
    واحـد داخلـی بـه گونـهای طراحـی شـده اسـت کـه اجـازه تعميـر و نگهـداری راحتـری را در موقـع نصـب بـه شـما میدهـد در ظرفيت های 24000 و 36000 h/BTU تک فاز از کمپرسورهای روتاری استفاده شده است
  • قابلیت ها ی داکت اسپلیت 

  • کانال کشی طولانی
  • امکان سیستم کنترلی هوشمند
  • قابليت اتصال به پکيج جهت تامين گرمايش
  • قابلیت کار در مناطق حاره ای ( AmbientTropical) 
  • دارای فن فلزی گالوانيزه با فشار استاتيکی بالا در واحد داخلی
  • قابلیت تنظیم حالت خواب ( mode Sleep ) در طول ساعات شب
  • قابلیت برنامه خاموش و روشن در ساعات دلخواه و روزهای مختلف هفته
  • قابلیت تنظیم دماهای مختلف در هر یک از اتاقها و یا بخشهای ساختمان( Optional)
  • قابلیت تنظیم دستگاه در حالت اتوماتیک و تنظیم دمای محیط در عدد دلخواه در تابستان و زمستان
  • قابلیت تنظیم دور فن دستگاه در چهار سرعت مختلف به طور اتوماتیک متناسب با دمای تنظیم شده
  • مطابـق بـا آخريـن اسـتانداردهاي روز دنيـا و ويژگي هايـي از قبيـل دارا بـودن صفحـه نمايـش بـزرگ بـا نـور پشـت صفحـه LCD كـه كار ديـدن و خوانـدن مطالعـات حـك شـده بـر روي آن را بـراي كاربـر آسـان مي نمايـد.

قابلیت استفاده چهار فصل
سـرمایش حاصل از داکت اسـپلیت، به صورت تراکمی با اسـتفاده از کمپرسـور و گرمایش آن، با اسـتفاده از آب گرم متصل به پکیج گرمایشـی خانگی حاصـل میشـود کـه بـدون اسـتفاده از هیـچ سیسـتم سرمایشـی و گرمایشـی اضافـی دیگـر، در تمامـی فصـول سـال قابل اسـتفاده مطلوب میباشـد.
عـلاوه بـر آن، قابلیـت تهویـه و تخلیه هوا بدون اسـتفاده از سـرمایش و یا گرمایش و اسـتفاده از هوای تازه و یا برگشـت در فصول بهار و پاییـز وجود دارد.
قابلیت فیلتراسیون هوا
طراحـی یونیـت داخلـی بـه گونـهای انجـام شـده اسـت کـه بـا نصـب فیلتـر مناسـب در محـل هـوای ورودی بـه یونیـت، عمـل تصفیـه و پایش هـوا شـامل بـو، مـواد شـیمیایی و آلاینده هـای معلـق در هـوا ماننـد باکتریهـا و ویروسهـا کـه موجـب ایجـاد آلرژیهـای فصلـی میشـوند، بـه خوبـی صـورت میگیـرد. هـر یـک از قابلیتهـای اشـاره شـده در فـوق، متناسـب بـا درخواسـت مشـتری و نوع برند  قابـل اجـرا خواهـد بـود.
قابلیت نصب در فضای محدود
بـا توجـه بـه محدودیتهـای موجـود در سـاختمانهای بتنـی و یـا پیـش سـاخته جهـت اجـرای کانـال فلـزی، قابلیـت تنظیـم برگشـت هـوا از پشـت و یـا زیـر در یونیـت داخلـی و تطابـق بـا محـل نصـب، از قابلیتهـای یونیـت داخلـی میباشـد. ایـن قابلیـت بـه گونـهای طراحـی شـده اسـت کـه حتـی مصـرف کننـده نیـز میتوانـد بـا بـاز کـردن تنهـا دو کلمـپ محـل برگشـت هـوا را از زیـر بـه پشـت و یـا برعکـس تغییـر دهـد.
امکان استفاده از هوای تازه
بـا توجـه بـه محـل نصـب و کاربـری محـل، ممکـن اسـت در مواقعـی نیـاز بـه هـوای تـازه جهـت بالا بردن مطبوعیـت هـوا احسـاس شـود کـه ایـن قابلیـت نیـز علاوه بـر وجـود هـوای برگشـت در یونیـت داخلـی وجـود دارد.
گرمایش مطلوب و ارزان
 نمونه هـای خارجـی موجـود در بـازار کـه گرمایـش نیـز در سـیکل زمسـتانی بـا اسـتفاده از کمپرسـور (هیـت پمـپ) و نهایتـا مصـرف بـالای انـرژی بـرق صـورت مـی پذیـرد،  بـا توجـه بـه قیمـت گاز مصرفـی در مقایسـه آن بـا قیمـت بـرق در کشـور ایـران، ازکویـل آب گـرم اسـتفاده شـده اسـت. آب گـرم مـورد نیـاز کویـل گرمایشـی توسـط پکیج هـای گرمایشـی اسـتاندارد در بـازار تامیـن میشـود.
تقسیم برودت و گرمایش
بـا توجـه بـه توزیـع و پرتـاب هـوا توسـط دریچه هـای تعبیـه شـده در کانالهـای موجـود در سـقف کاذب، هـوا بـه طـور یکنواخـت در تمامـی نواحـی و بخشهـای منـزل و یـا سـاختمان مـورد نظـر پخـش شـده و کلیـه فضاهـای سـاختمان را پوشـش میدهـد.
استقلال در سرمایش و گرمایش
بـا توجـه بـه افزایـش نـرخ حامل هـای انـرژی در کشـور، مصـرف بهینـه انـرژی یکـی از دغدغه هـای نویـن زندگـی شـهری و بـه ویـژه آپارتمـان نشـینی اسـت. اسـتفاده از یونیـت مجـزا و مسـتقل در هـر واحـد بـا کمتریـن سـطح اشـغال شـده در محیـط داخلـی، یکـی دیگـر از مزایـای سیســتمهای داکت اسپلیت میباشــد.
هزینه پایین تعمیرات و نگهداری
داکـت اسـپلیت ها  بـه دلیـل نصـب ادوات کنترلـی اتوماتیـک، بـه گونـهای طراحـی شـده اند کـه کاربـری آن راحـت و قابـل اطمینــان بــه لحــاظ عملکــرد صحیــح بــوده و نیــاز بــه تنظیمــات فصلــی توســط متخصصیــن و تعمیــرکاران را بــه حداقــل رســانده اســت.

نحوه نصب و جانمایی داکت اسپلیت؟

جانمایی دستگاه داکت اسپلیت :
جانمایی دستگاه باید طوري باشد که ابعاد آن و فضاي دسترسی اتصالات رعایت گردد.
باتوجه به ابعاد دستگاه از هر طرف 10 الی 20 سانتی متر و از ارتفاع تا سقف کاذب 5 الی 10 سانتی مترفضاي دسترسی نیاز می باشد

نحوه نصب و جانمایی داکت اسپلیت
اندازه هاي ابعادي یونیت داخلي داكت اسپليت ( اواپراتور)

اندازه هاي ابعادي یونیت داخلي داكت اسپليت ( اواپراتور)

اندازه هاي ابعادي یونیت خارجی داكت اسپليت (کندانسور)اندازههاي ابعادي یونیت خارجی داكت اسپليت )کندانسور(

مزایای استفاده از داکت اسپلیت اینورتر
  • استفاده از کمپرسور اینورتر
    اسـتفاده از کمپرسـورهای جدیـد (چنـد دور) در داکت اسپلیت ها، باعـث صرفـه جویـی در مصـرف انـرژی تـا 60 ٪میشـود، بـه ایـن صـورت کـه دسـتگاه بعـد از رسـیدن بـه دمـای مـورد نظـر، خامـوش نمیشـود بلکـه دور خـود را کـم مـی کنـد. چـون ايـن کمپرسـورها قابلیـت کارکـرد بـا 3 دور مختلـف را دارنـد و در زمانـی کـه نیـاز بـه تمامـی ظرفیـت کمپرسـور نباشـد، میتواننـد بـر حسـب نیـاز بـه صـورت هوشـمند از 3/1 یـا 3/2 تـوان خـود اسـتفاده نماینـد و ایـن در حالـی اسـت کـه دسـتگاههای اسـپلیت معمولـی چنیـن قابلیتـی ندارنـد و از زمـان شـروع بـه کار، بـا 100٪ تـوان خـود تـا هنـگام خاموشـی یکسـره کار میکننـد.
    برخی مزایای کمپرسورهای اینورتر
    درجه حرارت پایین تر و صدای کمتر
    کمپرسـورهای معمولـی بـرای کارکـردن نیـاز بـه ولتـاژ بـالا دارنـد. در نتیجـه، انـرژی زیـادی بـه صـورت گرمـا تلـف میشـود و بـه خاطـر دورزیـاد، لـرزش و صـدای نسـبتا زیـادی نیـز تولیـد میکننـد، ایـن درحالـی اسـت کـه کمپرسـور inverter بسـیار کـم صداسـت و بـه خاطـر قابلیت کارکـرد بـا دور پاییـن، کمتریـن انـرژی گرمایـی را تلـف میکنـد.
    عدم استفاده از خازن (Capacitor ) در سیستم های inverter Dc
    ً در هنگام اسـتارت، ولتاژ همانطور که میدانیم یکی از مشـکلات و عوامل مصرف زیاد انرژی دراسپلیت ها، اسـتفاده از خازن در آنهاسـت که مخصوصا زیادی برق از شـبکه میگیرد و همین امر باعث صدمه زدن به سـایر وسـایل برقی نیز میشـود. در حالیکه در سیسـتم اینورتر، کمپرسـور برق ورودی AC متناوب را به DC تبدیل میکند و با کنترل فرکانس، دور کمپرسـور تنظیم میشـودو دیگر برای اسـتارت اولیه و همچنین کارکرد، نیازی به خازن ندارد.
    استفاده از گاز R410a در دستگاههای اینورتر
    اسـتفاده از نسـل جدیـد گازهـای ترکیبـی از انـوع مختلـف 407 ،410 ،134 و .... عـلاوه بـر بالا بـردن راندمـان دسـتگاه در گرمایـش و سـرمایش تـا دماهـای 20 -و 60 + آسـیبی بـه محیـط زیسـت نیـز نمی رسـاند.
    صرفه جویی در مصرف انرژی
    سیسـتم تهویـه مطبـوع مجهـز بـه کمپرسـور اینورتـر، میتوانـد بـا کنتـرل سـرعت متغیـر کمپرسـور، دمـای کامـلا ثابتـی را بـرای شـما فراهـم کنـد و باعـث صرفـه جویـی در مصـرف انـرژی تـا 60 ٪میشـود.
    استفاده از کمپرسور های روتاری (Rotary)
  • تعمیر و نگهداری آسان تر این نوع کمپرسورها نسبت به سایر کمپرسورها
  • هیچ گونه کاهش در ظرفیت کمپرسور با گذشت زمان رخ نمیدهد
  • کمترین مقدار روغن مورد نیاز نسبت به سایر کمپرسورها
  • بسیار سبکتر و قابل حملتر نسبت به سایر کمپرسورها
  • جایگزینی مناسب برای کمپرسورهای رفت و برگشتی
  • دارای تکنولوژی مقاوم در برابر شوکها و ضربه ها
  • توانایی عملکرد در محیطهای سخت و خشن
  • بازدهی بالا با اشغال فضای کمتر
  • تولید گرمای پایین تر
  • مصرف بهینه تر

استفاده از مبرد R410a

  • این مبرد سازگار با محیط زیست بوده و حاوی هیچ گونه ماده شیمیایی مخرب علیه لایه ازون نمیباشد
  • امکان طراحی سیستمهایی کوچک تر و با راندمان بالاتر با این مبرد وجود دارد
  • به علت تبادل حرارتی بهتر و افت فشار کمتر، این مبرد اشتعال پذیر نمیباشد
  • قابل استفاده با لوله های فولادی، مسی و برنجی
  • سمی بودن آن بسیار پایین میباشد
  • ارزانتر بودن
  • خورندگی پایین
  • کارکرد در فشار بالا
  • تبادل حرارتی بالاتر
  • تولید صداي کمتر
تعیین ظرفیت و محاسبه متراژ داکت اسپلیت

ظرفیت داکت اسپلیت ها

18000 btu

24000 btu

30000 btu

36000 btu

48000 btu

60000 btu

طبقه های وسط و همکف

(هر متر مربع 350 BTU)

حداکثر تا 48 متر

حداکثر تا 65 متر

 

حداکثر تا 80 متر

 

حداکثرتا 100 متر

حداکثرتا 140 متر

حداکثرتا 170 متر

طبقه های در معرض نور خورشید و پشت بام

(هر متر مربع 350 BTU)

حداکثر تا 35متر

حداکثر تا 45متر

حداکثر تا 55متر

حداکثر تا 65متر

حداکثر تا 100متر

حداکثر تا 125متر

اداری

( هر متر مربع 500 BTU)

 

حداکثر تا 35متر

 

 

حداکثر تا 65متر

 

حداکثر تا 70متر

حداکثر تا 100متر

حداکثر تا 130متر

 

حداکثر تا 160متر

 

تجاری

(هرمتر مربع 1000 BTU)

 

حداکثر تا 30متر

 

 

حداکثر تا 50متر

 

 

حداکثر تا 60متر

 

 

حداکثر تا 80متر

 

حداکثر تا 100متر

حداکثر تا 130متر

شرایط نگه داری و سرویس های داکت اسپلیت

شست و شوی قطعات 

  1. شست و شوی فین های یونیت داخلی 
  2. شست و شوی  فین های کندانسور ( یونیت خارجی )
  3. شست و شوی  فن کندانسور
  4.  شست و شوی کویل آبگرم
  5. شستشو و تمیز کردن اتاقک داخلی

شستشو و تمیز کردن یونیت داخلی

بررسی میزان مبرد تنظیم و شارژ کردن گاز دستگاه : 

برخی مواقع علت عدم کارایی مناسب داکت اسپلیت، نبود یا کمبود گاز در آن می باشد که در این صورت باید هرچه زودتر اقدام به شارژ گاز دستگاه کرد. مورد دیگری که دستگاه نیاز به شارژ گاز دارد، زمانی است که دستگاه تازه خریداری شده و برای اولین بار مورد استفاده قرار می گیرد.

بنابراین با توجه به اهمیت زیادی که این موضوع دارد، عدم توجه به میزان شارژ و زمان مناسبِ آن می تواند اختلالات جدی ای را برای دستگاه ببار بیاورد که از جمله آن اختلالات می توان به یخ زدن پنل، کاهش سرما دهی، ایجاد سروصدا، افت عملکرد کمپرسور یا سوختن آن و … اشاره کرد. بنابراین تنظیم یا شارژ کردن گاز داکت اسپلیت یک کار کاملاً تخصصی می باشد که تنها توسط یک سرویس کار مجرب انجام می شود و هزینه شارژ گاز داکت اسپلیت هم بستگی به اندازه گازی که به دستگاه زده می شود دارد.

به هر ترتیب قبل از شارژ گاز داکت اسپلیت، باید هر دو شیر یونیت خارجی بسته شود. این دو شیر فلکه، در قسمت پایینیِ یونیت خارجی وجود دارند که یکی برای تامین گاز فشرده از یونیت خارجی به یونیت داخلی و دیگری برای دریافت گاز برگشتی از یونیت داخلی می باشد. هنگام شارژ گاز نیز هر دو سوپاپ به آرامی باز می شوند تا با این کار مبرد در تمام سیستم دستگاه از جمله یونیت داخلی، خارجی و لوله مبرد توزیع شود.

شارژ گاز کولر گازی

بررسی و عیب یابی قسمت های مختلف دستگاه

 بررسی قسمت های مختلف دستگاه به منظور عیب یابی می باشد که این کار نیازمند دانش فنی و تخصص در این زمینه می باشد و هر فردی قادر به انجامش نیست. و الزاما با تکنسین های فوق متخصص کارشناسان امین تهویه رابین تماس بگیرید.

  • تعویض قطعات فرسوده

  • گردگیری دمپرهای هوادهی داخلی
  • انتخاب کنترل مناسب برای تامین برق
  • هواگیری کویل آب گرم در فصل زمستان 
  • بررسی و چک کردن عملکرد دستگاه، برزنت‌ها و عایق لوله‌ها
  • کندانسور دستگاه سالیانه باید چند مرتبه به صورت دوره ای سرویس شوند
  • نصب کندانسور دستگاه در محیط باز و رو به باد مستقیم  و دور از تابش نور خورشید
  • نصب سایه بان برای یونیت خارجی برای جلوگیری از تابش مستقیم آفتا

هزینه سرویس داکت اسپلیت 

به عوامل مختلفی مثل نوع دستگاه، زمان صرف شده برای سرویس و احیاناً تعمیر آن، نوع خرابی، تجهیزات و قطعات تعویض شده  و میزان شارژ و نوع شارژ و ... بستگی دارد که تمام این موارد توسط سرویس کار مشاهده و ارزیابی می شود و در نهایت با احترام فراوان به اطلاع مشتری رسانده خواهد شد.

پیشنهاد ما به شما این است که حتماً سرویس دوره ای (هر ۶ ماه یکبار) داکت اسپلیت توسط افراد متخصص در این زمینه را جدی بگیرید زیرا سرویس دوره ای، شامل بررسی تمام بخش های این دستگاه می شود که این کار به منظور جلوگیری از افزایش مصرف برق، عدم آسیب دیدگی دستگاه، افزایش طول عمر و استفاده بهینه از آن بسیار مهم و ضروری می باشد. 

تیم تخصصی امین تهویه رابین با اتکا به دانش و تجربه و اخلاق حرفه ای آماده همکاری و ارائه انواع خدمات میاشد کافیست تنها با شماره 09123968203 تماس بگیرید.
سیستم اسپلیت مرکزی VRF یا VRVچیست ؟

دستگاه هواساز که به دستگاه تهویه مرکزی نیز معروف می باشد از قسمت های مختلفی تشکیل می شود که عبارتند از:

  • فیلتر
  • فن دمنده
  • کویل های گرمایشی و سرمایشی
  • تجهیزات کنترلی و رطوبت زن

در هواسازها جهت تامین گرمای مورد نیاز برای کویل گرمایشی معمولا از آب داغ، برق و یا بخار استفاده می شود.

در این دستگاه ها جهت تامین سرمای مورد نیاز برای کویل سرمایشی از آب مبرد استفاده می شود.

در سیستم های هواساز به طور معمول با استفاده از دو کانال رفت و برگشت هوا را به داخل ساختمان وارد و تیز برگشتی به داخل هواساز وارد می کند.

با استفاده از دمپر هایی هوای تازه را وارد محفظه هواساز می کند. دستگاه هواساز با تنظیم نمودن دما و رطوبت و فیلتر نمودن هوای تازه ورودی به داخل هواساز فرایند تهویه مطبوع را در تابستان و زمستان انجام می دهد.

هوای برگشتی از ساختمان پش از اختلاط با هوای تازه در محفظه دستگاه هواساز و پس از عبور از کویل های سرمایشی و گرمایشی و سیستم رطوبت زن ( در فصول سرد ) وارد ساختمان می شود.

فرآیند رطوبت زنی با استفاده از نازل های پاشنده آب و یا شبکه بخار می باشد و فرآیند رطوبت گیری توسط کویل های سرمایشی صورت می پذیرد.

هواساز یکی از کاربردی ترین دستگاه های تهویه مطبوع در جهان می باشد که در مسیر مبدل حرارتی ( بویلر) و کانال ورودی هوا قرار می گیرد.

چیلر چیست ؟

دستگاه هواساز که به دستگاه تهویه مرکزی نیز معروف می باشد از قسمت های مختلفی تشکیل می شود که عبارتند از:

  • فیلتر
  • فن دمنده
  • کویل های گرمایشی و سرمایشی
  • تجهیزات کنترلی و رطوبت زن

در هواسازها جهت تامین گرمای مورد نیاز برای کویل گرمایشی معمولا از آب داغ، برق و یا بخار استفاده می شود.

در این دستگاه ها جهت تامین سرمای مورد نیاز برای کویل سرمایشی از آب مبرد استفاده می شود.

در سیستم های هواساز به طور معمول با استفاده از دو کانال رفت و برگشت هوا را به داخل ساختمان وارد و تیز برگشتی به داخل هواساز وارد می کند.

با استفاده از دمپر هایی هوای تازه را وارد محفظه هواساز می کند. دستگاه هواساز با تنظیم نمودن دما و رطوبت و فیلتر نمودن هوای تازه ورودی به داخل هواساز فرایند تهویه مطبوع را در تابستان و زمستان انجام می دهد.

هوای برگشتی از ساختمان پش از اختلاط با هوای تازه در محفظه دستگاه هواساز و پس از عبور از کویل های سرمایشی و گرمایشی و سیستم رطوبت زن ( در فصول سرد ) وارد ساختمان می شود.

فرآیند رطوبت زنی با استفاده از نازل های پاشنده آب و یا شبکه بخار می باشد و فرآیند رطوبت گیری توسط کویل های سرمایشی صورت می پذیرد.

هواساز یکی از کاربردی ترین دستگاه های تهویه مطبوع در جهان می باشد که در مسیر مبدل حرارتی ( بویلر) و کانال ورودی هوا قرار می گیرد.

مینی چیلر چیست ؟

دستگاه هواساز که به دستگاه تهویه مرکزی نیز معروف می باشد از قسمت های مختلفی تشکیل می شود که عبارتند از:

  • فیلتر
  • فن دمنده
  • کویل های گرمایشی و سرمایشی
  • تجهیزات کنترلی و رطوبت زن

در هواسازها جهت تامین گرمای مورد نیاز برای کویل گرمایشی معمولا از آب داغ، برق و یا بخار استفاده می شود.

در این دستگاه ها جهت تامین سرمای مورد نیاز برای کویل سرمایشی از آب مبرد استفاده می شود.

در سیستم های هواساز به طور معمول با استفاده از دو کانال رفت و برگشت هوا را به داخل ساختمان وارد و تیز برگشتی به داخل هواساز وارد می کند.

با استفاده از دمپر هایی هوای تازه را وارد محفظه هواساز می کند. دستگاه هواساز با تنظیم نمودن دما و رطوبت و فیلتر نمودن هوای تازه ورودی به داخل هواساز فرایند تهویه مطبوع را در تابستان و زمستان انجام می دهد.

هوای برگشتی از ساختمان پش از اختلاط با هوای تازه در محفظه دستگاه هواساز و پس از عبور از کویل های سرمایشی و گرمایشی و سیستم رطوبت زن ( در فصول سرد ) وارد ساختمان می شود.

فرآیند رطوبت زنی با استفاده از نازل های پاشنده آب و یا شبکه بخار می باشد و فرآیند رطوبت گیری توسط کویل های سرمایشی صورت می پذیرد.

هواساز یکی از کاربردی ترین دستگاه های تهویه مطبوع در جهان می باشد که در مسیر مبدل حرارتی ( بویلر) و کانال ورودی هوا قرار می گیرد.

هواساز چیست ؟

دستگاه هواساز که به دستگاه تهویه مرکزی نیز معروف می باشد از قسمت های مختلفی تشکیل می شود که عبارتند از:

  • فیلتر
  • فن دمنده
  • کویل های گرمایشی و سرمایشی
  • تجهیزات کنترلی و رطوبت زن

در هواسازها جهت تامین گرمای مورد نیاز برای کویل گرمایشی معمولا از آب داغ، برق و یا بخار استفاده می شود.

در این دستگاه ها جهت تامین سرمای مورد نیاز برای کویل سرمایشی از آب مبرد استفاده می شود.

در سیستم های هواساز به طور معمول با استفاده از دو کانال رفت و برگشت هوا را به داخل ساختمان وارد و تیز برگشتی به داخل هواساز وارد می کند.

با استفاده از دمپر هایی هوای تازه را وارد محفظه هواساز می کند. دستگاه هواساز با تنظیم نمودن دما و رطوبت و فیلتر نمودن هوای تازه ورودی به داخل هواساز فرایند تهویه مطبوع را در تابستان و زمستان انجام می دهد.

هوای برگشتی از ساختمان پش از اختلاط با هوای تازه در محفظه دستگاه هواساز و پس از عبور از کویل های سرمایشی و گرمایشی و سیستم رطوبت زن ( در فصول سرد ) وارد ساختمان می شود.

فرآیند رطوبت زنی با استفاده از نازل های پاشنده آب و یا شبکه بخار می باشد و فرآیند رطوبت گیری توسط کویل های سرمایشی صورت می پذیرد.

هواساز یکی از کاربردی ترین دستگاه های تهویه مطبوع در جهان می باشد که در مسیر مبدل حرارتی ( بویلر) و کانال ورودی هوا قرار می گیرد.

کاربرد های سیستم هواساز

فضاهای بسیاری را می توان نام برد که از سیستم هواساز در آنها استفاده می شود . به عنوان مثال می توان موارد ذیل را نام برد:

  • رستوران ها
  • هایپر مارکت ها
  • مراکز بزرگ و کوچک خرید
  • مساجد
  • بانک ها
  • تالار ها
  • سینماها
  • هتل ها و بیمارستان ها
  • کلیه ادارات
فن کویل چیست ؟

فن کویل (به انگلیسی: Fan coil) دستگاهی جهت سرمایش و گرمایش و بطور کلی تهویه مطبوع در ساختمانهای مسکونی، تجاری و صنعتی می‌باشد .
در فن کویل‌ها درجه حرارت توسط ترموستات و مقدار رطوبت توسط هیومیدستات و مقدار هوا توسط فن و مقدار هوای تازه به روشهای متداول کنترل می‌شود.
انواع 
سیستم فن کویل همانطور که از نامش پیداست، از یک فن و یک کویل تشکیل شده است. کویل معمولاً از لوله های مسی با پره های آلومینیومی ساخته شده است فن‌کویل‌ها را می توان به لحاظ محل نصب، روکار یا توکار بودن، و از لحاظ سرمایش و گرمایش تقسیم بندی کرد.

کاربرد فن کوئل ها چیست ؟

بهترین کاربرد سیستم فن کویل مربوط به مواردی است که بخواهیم درجه حرارت هر فضا بطور جداگانه کنترل شود. همچنین با استفاده از سیستم فن کویل از انتقال الودگی بین اتاقها جلوگیری خواهد شد. کاربردهای مناسب این سیستم عبارتند از: هتلها و متلها و ساختمانهای اپارتمانی و ساختمانهای اداری . اگر چه در تعدادی از ساختمانهای بیمارستانها نیز از سیستم فن کویل استفاده میشود ولی این موضوع چندان مناسب نبست زیرا بازده فیلتر هوای فن کویلها کم است و نگهداری و تمیز کردن انها نیز مشکل خواهد بود

انواع فن کوئل ها

۱-فن کویل‌های زمینی
ظرفیت این فن کویل‌ها ۲۰۰ الی ۱۰۰۰ فوت مکعب در دقیقه بوده و هوا را بصورت بالا زن یا روبرو زن منتشر می‌سازند.
۲-فن کویل‌های سقفی
ظرفیت این فن کویل‌ها هم معمولاً بین ۲۰۰ الی ۱۰۰۰ فوت مکعب در دقیقه می‌باشد. این فن‌کویل‌ها به دوصورت کابینت دار و بدون کابینت می‌باشند.
۳-فن‌کویل‌های کانالی
در ظرفیت‌های 600 الی2000فوت مکعب در دقیقه ساخته می‌شوند و به سه طرح زیر می‌باشد:
۱-کانالی سقفی توکار
۲-کانالی سقفی روکار
۳-کانالی دیواری روکار ایستاده

تقسیم بندی از لحاظ نوع سرمایش-گرمایش

فن کویل ها در دو نوع دو لوله و چهار لوله هستند. فن کویل های دو لوله دارای یک لوله رفت و یک لوله برگشت هستند. فن کویل های چهار لوله، دارای دو لوله برای آمدن آب به کویل ها و دو لوله برای برگشت آب هستند. فن کویل های چهار لوله می توانند همزمان آب سرد و گرم را وارد کویل های خود کنند. با این نوع فن کویل ها می توان بخشی از یک محیط را سرد و بخش دیگری را گرم کرد. در حالی که فن کویل های دو لوله در یک زمان تنها می توانند برای سرمایش و یا گرمایش مورد استفاده قرار گیرند. علاوه بر این به خاطر آنکه سیستم لوله کشی آب سرد و گرم در یک ساختمان متفاوت است، تنها برای گرمایش و یا سرمایش مورد استفاده قرار می گیرند.

 

رادیاتور چیست و چه کاربردی دارد؟

رادیاتور (به انگلیسی: Radiator) وسیله ای فلزی و یا نیمه فلزی است که جنس آن بسته به کاربردی که دارد می تواند متفاوت باشد. در واقع، رادیاتور یک مبدل حرارتی است که در سیستم های سرمایشی و گرمایشی و برای انتقال انرژی حرارتی از رسانه ای به رسانه دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

اکثر رادیاتورها برای به کارگیری در خودروها و ساختمان ها طراحی و ساخته شده اند و معمولا عملکرد آنها به عنوان ناقل دمای آب بوده و یکی از کاربردهای آن ها در خودروها خنک کردن آب برگشتی به موتور است.

رادیاتور همواره یک منبع حرارتی بوده که برای دو هدف سرمایش و گرمایش از آن استفاده می شود. در عمل رادیاتورها، پانل هایی هستند و ساختار آنها به گونه ای است که مایعی در لوله های آنها به گردش درآمده و باعث گرم یا سرد شدن محیط می شود. اما معمولا از این دستگاه ها جهت استفاده در منازل و همچنین برای انتقال حرارت آب گرم رسیده به بویلر و گرم کردن ساختمان به کار می روند.

ویژگی های یک رادیاتور ایده آل
  • با داشتن یک رادیاتور خوب می توان در مصرف انرژی صرفه جویی کرد.
  • بسیار سریع محیط را گرم می کند.
  • برای حداکثر توان تشعشعی، دارای دمای بالایی است.
  • رادیاتورها ویژگی های دینامیکی مناسب و بهینه ای دارند.
  • دارا بودن راندمان بالا
  • در زمان عملکرد متوسط، گرمایش مناسبی دارند.
  • در کمترین فضا، بالاترین ظرفیت حرارتی را دارند.
  • حرارت آنها بهینه بوده و در مدت زمان طولانی در فضا می ماند.
کارکرد رادیاتور چگونه است؟

عملکرد رادیاتور به این صورت است که آب گرم یا بعضی اوقات بخار آب، در یک سیستم حرارت مرکزی تولید شده و از طریق رادیاتور داخل ساختمان و به وسیله پمپ توزیع می شود. در واقع، وظیفه رادیاتور داخل ساختمان این است که گرما را به محیط اطراف منتقل کند.

 

اولین برندی کولر گازی که در بازار ایران نفوذ کرد

اولین برندی که در بازار ایران نفوذ کرد برند Antel آمریکا و بعد از آن برندها York وOgeneral بود.

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *